La mulți ani sănătoși și buni!

E finalul unui an care poate fi considerat greu, dar care poate fi și premisa unui început de transformare. Care ne-a pus la încercare toate resursele de adaptare și creativitate, care ne-a arătat că ceea ce considerăm normal poate fi dat peste cap în câteva zile. Care ne-a făcut să înțelegem încă o dată că ceea ce nu ne termină ne face mai puternici și, poate, mai înțelepți.

Am trăit și am muncit într-un normal redefinit care ne-a ținut departe de familii, de prieteni sau de activități care ne împlinesc personal sau profesional.

Mulți dintre voi ați avut de-a face cu acest virus și cu consecințele lui. Ați pierdut probabil în acest an oameni dragi, v-ați văzut amenințate veniturile, ați căutat resurse să îi ajutați pe cei mai vulnerabili, v-ați regăsit pe voi înșivă în această autoizolare fizică.

Înțelepciunea unei societăți se vede atunci când are capacitatea de a împărtăși binele și de a-l susține pe cel care trece prin momente dificile. Nu putem avea un an mai bun decât dacă înțelegem că noi suntem cei care au puterea de a-l face mai bun.

Așa că vă doresc să aveți aproape familia, să vă bucurați de prieteni și să aveți la cine apela atunci când aveți nevoie.

Sper că finalul anului vă găsește sănătoși, optimiști și mai puternici, cu speranța încolțită că 2021 va fi un an al regăsirii, al reconstrucției și al reînvățării normalului.

La mulți ani sănătoși și buni!